Gjør 711 postanvisninger i nærheten av meg? (Gebyr, grense, timer, kredittkort) - Tuto Premium (2023)

7-Elevener en av de mest populære nærbutikkene i verden. Den driver over 9 500 711 nærbutikker som er åpne 24 timer i døgnet i hele USA. Det er det beste for frossen drikke, billig mat og selger alkohol. Men visste du at de også tilbyr finansielle tjenester, som 711 cashback?

Gavekort, forhåndsbetalte debetkort, drivstoffkort, regningsbetaling og 7-Eleven postanvisninger er blant de finansielle tjenestene som er tilgjengelige.

De fleste 7-Eleven-steder lar deg kjøpe en postanvisning, og det er vanligvis billigere enn å kjøpe fra Walmart eller dagligvarebutikker, som Safeway. Walmart har imidlertid mange døgnåpne supermarkeder som selger postanvisninger sent på kvelden.

Følgende guide vil svare på spørsmålene dine om 7-Elevens gebyr for å sende postanvisninger og deres driftstider på ukedager og helger.

Så,gjør 711 i nærheten av meg postanvisninger?

Kort svar:Ja, 711 selger billige postanvisninger på de fleste steder. De har imidlertid begrensninger og åpningstider. En 7-Eleven postanvisning har en minimumsavgift på $0,65, og den maksimale ordregrensen er $500,00. Du kan kun kjøpe det med kontanter.

Indeks

 1. Selger 7-Eleven postanvisninger?
 2. Hva er 711-postanvisningsgebyret?
 3. 7-Eleven pengeordregrense?
 4. Kan du kjøpe en postanvisning med kredittkort eller debetkort på 711?
 5. Hvordan fylle ut en 7-Eleven-postanvisning?
  1. 1. Fyll ut feltet "betal til" eller "betal til ordre av".
  2. 2. Ta med adressen din i kjøperfeltet
  3. 3. Skriv konto- eller ordrenummeret i notatfeltet
  4. 4. Signer navnet ditt i «kjøperens signatur»-delen
  5. 5. Sjekk om den er feilfri
  6. 6. Ta vare på kvitteringen
 6. Når slutter 7-Eleven å gjøre postanvisninger?
 7. Kan jeg få tilbakebetaling av 7 Eleven-pengeordre?
 8. Hvordan fungerer 7 Eleven Money Order Tracking?
 9. Hvor kan jeg innløse en 7-Eleven-postanvisning?
 10. Gjør 711 postanvisninger nær meg sammendrag
Lee También: (5 årsaker) Hvorfor Venmo-betaling ikke vises på bankkonto

Selger 7-Eleven postanvisninger?

Ja, 7-Eleven selger enten Western Union eller MoneyGram postanvisninger, avhengig av beliggenhet.

Fortell kassereren at du må kjøpe en postanvisning hos din nærmeste 7-Eleven. Fortell dem beløpet og kjøp postanvisningen på 711 med kontanter. Kassereren og nærbutikken godtar ikke Venmo,GooglePay, Apple Pay, debetkort,PayPal, EBT,SamsungBetaling, personlige sjekker, tredjepartssjekker eller kassesjekker.

Etter at den er kjøpt, fyll den ut før du sender den eller gir den til mottakeren.

Fyll den ut umiddelbart fordi hvis du mister en tom postanvisning og noen finner den, kan de innløse den med navnet sitt.

Hva er 711-postanvisningsgebyret?

Gebyrene varierer etter sted, men du kan kjøpe postanvisninger på 7 Eleven for 1 % til 3 % av beløpet i de fleste tilfeller. Minimumsgebyret er $0,65 per transaksjon på de fleste steder.

Sammenlignet med andre steder som selger rimelige postanvisninger i nærheten av deg, er startprisen på en 7-Eleven relativt lav. For eksempel, å kjøpe en postanvisning i en Publix-matbutikk koster opptil 99 cent hver, United States Postal Service tar et gjennomsnittlig gebyr på $1,20, og CVS belaster $1,25.

7-Eleven postanvisninger er et flott alternativ hvis du bare trenger noen få dollar. Men hvis du trenger en større ordre, kan kostnadene øke raskt.

De selger alle postanvisninger for eksakte dollarbeløp, som hjelper til med å betale regninger. For eksempel, hvis du trenger å betale en Comcast-regning på 76,93 USD eller ADT-alarmregning, kan du kjøpe for et hvilket som helst beløp under 500 USD.

Spesifikke steder kan ha et høyere gebyr, så det er alltid best å spørre om gebyrene.

7-Eleven pengeordregrense?

Alle 7-Eleven-lokasjoner har en grense på $500,00 per postanvisning. Hvis du trenger mer enn $500,00, kjøp flere for å få ønsket beløp. Husk at det påløper et gebyr for hver $500.

Å kjøpe flere er ikke et sparsomt alternativ for å betale regninger eller sende penger til folk.

For eksempel, å kjøpe $1000 krever å kjøpe to forskjellige postanvisninger på 7 Eleven. Hver koster $0,65 for hver $500. Det legger raskt opp til et gebyr på $1,30 på 711, men i stedet kan du kjøpe en postanvisning på $1000 hos Walmart for 70 cent.

På den annen side, husk at du fortsatt betaler hele avgiften på 65 cent for til og med 100 dollar verdt.

Kan du kjøpe en postanvisning med kredittkort eller debetkort på 711?

Dessverre kan du ikke kjøpe en postanvisning med kredittkort eller debetkort hos 7-Eleven. Nærbutikkkjeden tar kun imot kontanter.

Så hvis du trenger å sende en betaling og ikke har kredittkort eller brukskonto, er 7-Eleven verdt å sjekke ut.

Hvordan fylle ut en 7-Eleven-postanvisning?

Å fylle ut en postanvisning hos 7-Eleven er relativt enkelt. Men før du går til nærbutikken, sørg for at du har all nødvendig informasjon, inkludert betalingsmottakerens navn, adresse og postanvisningsbeløpet.

1. Fyll ut feltet "betal til" eller "betal til ordre av".

Fyll inn utbetalingsmottakerens navn ved å skrive inn personen eller selskapet du ønsker å betale i boksen "betal til" eller "betal til ordre av". Du må skrive tydelig og fylle ut betalingsmottaker så snart som mulig etter kjøp av en postanvisning for å sikre sikkerheten til postanvisningen. Når du har angitt betalingsmottakeren, kan ingen andre innløse den.

2. Ta med adressen din i kjøperfeltet

Fordi du er kjøperen, bør du fylle ut denne boksen med adressen din. Denne informasjonen vil ikke bli verifisert når betalingsmottakeren innløser en postanvisning. Det er bare for ekstra sikkerhet hvis betalingen går tapt eller stjålet. Den lar deg bli kontaktet hvis postanvisningen oppdages og returneres. Du kan inkludere din vanlige postadresse.

3. Skriv konto- eller ordrenummeret i notatfeltet

Det neste du bør gjøre er å legge inn konto- eller ordrenummeret i memoområdet. Slik sikrer du at betalingen din blir riktig kreditert kontoen din. For eksempel, hvis du betaler for husleien eller AT&T Uverse-regningen din, bør du skrive kontonummeret ditt for å være sikker på at det vil bli brukt på kontoen din.

Hvis du ikke har et kontonummer: Du kan bare skrive inn navnet ditt som referanse for utbetalingsmottakeren for å identifisere hvem betalingen er til. Det gir også ekstra sikkerhet når du betaler for ting som brukt elektronikk på nettet.

4. Signer navnet ditt i «kjøperens signatur»-delen

Signer navnet ditt i delen "kjøpers signatur". Det er et stort skritt siden det vil bevise din identitet og autoritet til å innløse en postanvisning, noe som vil gjøre det lettere å behandle på et senere tidspunkt. Hvis du ikke signerer den nå, vil du bli bedt om å gjøre det før du mottar kontanter for postanvisningen.

5. Sjekk om den er feilfri

Sørg for at informasjonen er riktig utfylt før du forlater butikken, for eksempel mottakerens navn, adressen din og kontonummeret. Hvis det er noen feil, be kassereren om å kansellere postanvisningen og skrive den ut på nytt med riktig informasjon.

6. Ta vare på kvitteringen

En postanvisningskvittering er vedlagt bestillingen. Kvitteringen har postanvisningssporingsnummeret å referere til.

Ta vare på kvitteringen til postanvisningen er innløst eller satt inn. Det hjelper også med å bevise at du er eieren av postanvisningen i tilfelle den blir tapt eller stjålet.

Hvis du har flere spørsmål om å fylle ut en postanvisning, sjekk med 7-Eleven eller kontakt din bank eller kredittforening.

Slik fyller du Western Union-postanvisning fra 711:

Slik fyller du ut en MoneyGram-postanvisning:

Når slutter 7-Eleven å gjøre postanvisninger?

De fleste 7-Elevenser åpne 24 timer i døgnet, men postanvisninger er kanskje ikke tilgjengelige av sikkerhetshensyn hvis det er sent på kvelden. Butikkene ønsker ikke å ha mye penger for hånden i tilfelle ran. Hvis du planlegger å besøke butikken på et sent tidspunkt eller i helgene, bør du ringe på forhånd for å sjekke om de har midler til å tilby postanvisningstjenester.

Kan jeg få tilbakebetaling av 7 Eleven-pengeordre?

Hvis du mister Western Union-postanvisningen din, eller den blir stjålet, ikke bekymre deg – du kan få refusjon hos 7-Eleven så lenge du har kvitteringen. Behandlingsgebyret for refusjon er $15 med kvittering. Men behandlingsgebyret er $30 hvis du mister kvitteringen. I begge tilfeller er behandlingsgebyret alltid ikke refunderbart.

Hvis du mister MoneyGram-postanvisningen din og har kvitteringen, er behandlingsgebyret for refusjon $18. Men selv om du ikke har kvitteringen, er behandlingsgebyret for refusjon $18; det er så lenge informasjonen din om den tapte eller stjålne bestillingen.

Hvordan fungerer 7 Eleven Money Order Tracking?

711 sporer ikke postanvisninger, men utstederen sporer pengene dine. Så hvis du noen gang har mistet oversikten over en postanvisning, ikke bekymre deg - du er ikke alene. Faktisk,millioner av menneskermiste oversikten over postanvisninger hvert år. Ikke bekymre deg; det er mange måter å spore en postanvisning på, enten den er online eller over telefon.

For å begynne å spore postanvisningen din på nettet, gå ganske enkelt til nettsiden til den utstedende leverandøren. For eksempel, hvis det er MoneyGram, vil du gå til MoneyGram.com. Angi deretter enten sporingsnummeret eller betalingsmottakerens navn for å få oppdatert informasjon om hvor den befinner seg.

Hvis du heller vil spore postanvisningen din over telefonen, ringer du bare nummeret til den utstedende leverandøren. For eksempel vil du ringe MoneyGrams 24-timers kundeservicelinje på 1-800-955-7777 hvis de var utstederen.

Men hvis du mister MoneyGram-kvitteringen, fyll ut ensøkeskjemaog send den inn med et ikke-refunderbart behandlingsgebyr på USD 40 til:

MoneyGram
1550 Utica Ave. So. Suite 100
Minneapolis, MN 55416

For ytterligere spørsmål, ring MoneyGram på 1-800-955-7777.

Hvis du mistet en Western Union-postanvisning, fyll ut deresskjema for forskningsforespørselog send den med et ikke-refunderbart behandlingsgebyr på USD 30 til:

Western Union Financial Services Inc.
P.O. Boks 7030
Englewood, CO 80155-7030

Eller faks/send det til (720) 864-0477 / [emailprotected]

Hvor kan jeg innløse en 7-Eleven-postanvisning?

Når det gjelder å finne et sted å innløse en postanvisning, er mange alternativer tilgjengelige. De fleste store banker og kredittforeninger vil innløse bestillinger.

Men hvis du leter etter et mer praktisk alternativ, kan det være lurt å prøve å innløse det på et døgnåpent sted som innløser sjekker uten ID eller til og med postkontoret. Det billigste stedet å innløse en postanvisning er sannsynligvis enWestern UnionellerMoneygram kontor.

Uansett hvilket sted du velger, sørg for å ha den originale postanvisningen med deg og oppgi en form for identifikasjon, for eksempel førerkort, stats-ID, pass eller militær-ID.

Gjør 711 postanvisninger nær meg sammendrag

Det er enkelt å få en 711-postanvisning fordi nærbutikken er åpen 24 timer i døgnet på utvalgte steder. Men hvis du trenger å innløse en postanvisning sent på kvelden etter kl. 23.00, vil de fleste steder ikke kunne utstede en på grunn av sikkerhetsårsaker. Derfor anbefales det å ringe på forhånd for å se 711-butikkens åpningstider for finansielle tjenester.

Til slutt, husk at det ikke er noen refusjon av postanvisninger for de betalte gebyrene. En kansellering må gjøres gjennom det utstedende byrået. Vanligvis kan det ta seks uker for en utsteder som Western Union å behandle refusjonen.

Med disse tipsene i tankene er det enkelt å kjøpe og innløse en 7-Eleven postanvisning!

Se også vår guide på711 bensinstasjoner med støvsugere i nærheten av meg.

Hvis du vil vite andre artikler som ligner påGjør 711 postanvisninger i nærheten av meg? (Gebyr, grense, timer, kredittkort)du kan besøke kategorienUkategorisert.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 01/10/2023

Views: 5851

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.