10 ting du bør vurdere når du kjøper reiseforsikring for Disney-turen din (2023)

Dele denne!

La oss snakke om reiseforsikring igjen! Når vi er dypt inne i orkansesongen, virker det som et betimelig tema. For et par år siden skrev jeg omforsikring for ditt Disney-cruisei et blogginnlegg, og jeg tenkte at det kanskje var på tide å ta opp igjen emnet. Mens vi er i gang, la oss utvide det til å vurdere andre Disney-turer. Trenger du det? Hva dekker det? Hvor mye koster det? Det er alle gode spørsmål! Så la oss snakke om noen ting du bør vurdere før du kjøper.

10 ting du bør vurdere når du kjøper reiseforsikring for Disney-turen din (1)1. Kostnad –Forsikring er ikke billig! Spesielt når du tenker på at du kjøper noe du faktisk håper å ikke bruke. Det er ikke alltid latterlig priset heller. Forsikring kjøpt direkte fra Disney (det er faktisk ikke Disney Insurance LLC, men det er Disney-kontrakt forsikring som du legger til din eksisterende reservasjon) kan være et av de dyrere alternativene, men det er kanskje ikke det, og det kan være akkurat det du ønsker. Forsikring fraDisney Cruise Lineer 8 % av kostnaden for din reservasjon.Walt Disney Worldforsikring er $77,50 per voksen, og $5,50 per barn under 17 år.Disneylandforsikring er $70,50 per voksen, $5 per barn 17 år og under. En stor fordel med Disneys priser er at den ikke tar hensyn til eldre alder. Det betyr for pensjonister at det ofte priser ut billigere enn andre tredjepartsalternativer. Forsikringer fra tredjepartsselskaper er lett å finne på nett.InsureMyTrip.comer et bra sted å sjekke priser og dekning for flere alternativer samtidig, og vi vil snakke om noen gode ting å se på senere i dette innlegget.

2. Flyforsikring –Er det viktigste for deg å få tilbake kostnadene for flyreisene dine, eller å kunne endre flyreisene dine? Ett alternativ kan være forsikring lagt direkte på flyreservasjonen din gjennom flyselskapet. Det er vanligvis svært rimelig, og hvis du må endre eller avbestille av en dekket grunn, er det enkelt å gjøre. Les dekningen, se om din potensielle årsak er dekket, og avgjør om du vil ha den. Pro-tip – noen flyselskaper (somSørvest) lar deg endre flyreiser uten straffegebyr. Du betaler kun prisforskjellen hvis det er en. Ingen forsikring nødvendig for det! Forsikring kjøpt gjennom WDW og Disneyland dekker flyreiser enten du har kjøpt flyreiser gjennom dem eller ikke. Forsikring kjøpt gjennom DCL dekker ikke flyreiser med mindre du har kjøpt flyreiser gjennom DCL. Ha det i bakhodet også!

10 ting du bør vurdere når du kjøper reiseforsikring for Disney-turen din (2)3. Avbryt uansett grunn –Hvis du tenker at du kan ombestemme deg, eller du er bekymret for at du vil ønske å kansellere av en grunn som ikke vil dekkes (dvs. din tredje fetter får vannkopper og du vil være der for å bringe dem kyllingsuppe), du vil ha dekning for Avbryt av enhver grunn. DCLs forsikring er mer eller mindre, kansellert uansett grunn. Dersom du avbestiller av en eller annen grunn som ikke er dekket, vil du få en kreditt tilbake på 75 % av tapet til bruk på et fremtidig cruise innen en viss tidsperiode. Forsikring kjøpt gjennom WDW og Disneyland erikkeAvbryt uansett grunn, men avbestillingsreglene deres er så liberale at du kanskje ikke trenger det. Du kan vanligvis flytte en reise til en annen dato til dagen før du reiser uten straff. Hvis du ikke kunne flytte den, og måtte kansellere, så lenge du gjør det minst én dag før, ville du bare miste innskuddet på $200. Det er ganske bra! Flere forsikringsselskaper tilbyr Cancel for Any Reason-politikk, men de er ganske dyre. Jeg vil igjen anbefale å bruke InsureMyTrip.com for å søke etter en som dekker dine behov.

4. Turavbrudd/kansellering –Kansellering og avbrudd av turen er akkurat hva det høres ut som. Dette er dekningen du trenger hvis reisen din av en eller annen grunn blir kansellert eller avbrutt, som å ankomme sent eller dra tidlig. Nå er ikke dette avbrudd eller kansellering av noen grunn – dette gjelder kun en DEKKET årsak. Retningslinjer er forskjellige, men en dekket årsak er vanligvis ting som sykdom, skade, død osv. Når du ser på politikken, må du være veldig oppmerksom på de dekkede årsakene. Er du militær og bekymret for å få militære ordrer eller få tilbakekalt permisjon (en samtale mannen min og jeg regelmessig har)? Sørg for at det er en dekket grunn. Reiser du i orkansesongen og bekymrer deg for en orkan? Sørg for at det er en dekket grunn. Jo flere dekkede grunnene som er inkludert, jo bedre (og sannsynlig, jo dyrere) blir det!

5. Medisinsk/evakuering –Medisinsk dekning og evakueringsdekning er aldri en dårlig ting å ha, men er kanskje ikke så viktig på WDW og Disneyland som de er på et cruise. Mange store helseforsikringsselskaper dekker deg ikke når du reiser utenfor USA. Sjekk med din. Hvis det ikke gjør det, og du skal på cruise, vil du ha denne dekningen. Ulykker og medisinske nødsituasjoner skjer med helt friske reisende. Brukte armer, en sprengt blindtarm, sykdom og mer kan skje når som helst. Enhver av disse tingene kan koste deg alt fra noen få hundre dollar til titusenvis hvis du må evakueres, eller ikke kan gå ombord på skipet. Min friske mor kom ned med lungebetennelse halvveis gjennom cruiset i Middelhavet og samlet inn 5000 dollar i medisinske regninger som hennes standard helseforsikring ikke dekket. Jeg cruiser ikke uten denne dekningen, og jeg anbefaler ingen å gjøre det.

(Video) Travel Insurance Tips: 7 Things to Know Before You Buy

10 ting du bør vurdere når du kjøper reiseforsikring for Disney-turen din (3)6. Bagasje –Bagasjedekning vil være for permanent tapt, skadet eller forsinket bagasje. Selv om flyselskapene ofte dekker de samme tingene, er det ikke en dårlig idé å ha reiseforsikringen som reserve. Dette er ikke dekning jeg noen gang ville kjøpt en egen polise for, men det er greit å ha det inkludert når du kjøper reiseforsikring med andre viktige funksjoner. I likhet med flyselskapene er det fortsatt strenge regler for hva som dekkes, dvs. ikke legg dyre smykker, kamerautstyr eller bærbare datamaskiner i innsjekket bagasje og forvent deretter refusjon fra forsikringsselskapet hvis de forsvinner.

7. Eksisterende forhold –Hvis du er bekymret for at en allerede eksisterende tilstand ødelegger reisen din, sjekk retningslinjene nøye. Mange (som Disney Cruise Lines policy) dekker ikke eksisterende forhold i det hele tatt. Andre gjør det bare hvis du kjøper det samtidig, eller innen et veldig kort tidsrom etter at du betaler det første innskuddet på reisen. En ting å være klar over her er at en forhåndseksisterende tilstand ikke nødvendigvis er definert så strengt som du tror. Kreftbehandling fra fem år siden, for eksempel, er kanskje ikke en eksisterende tilstand. Det er vanligvis definert som noe du (eller et familiemedlem hvis tilstand kan påvirke din reise) har mottatt behandling for, eller en diagnose av, innen 60-90 dager etter kjøpsdatoen for forsikringen. Hvis du har noe du er bekymret for, ring forsikringsselskapet og spør før du kjøper.

8. Selskapsalternativer –Som jeg nevnte ovenfor, er Insuremytrip.com et bra sted å sammenligne policyer, men her er noen av selskapene jeg har brukt og/eller anbefaler. Å legge til forsikring på din Disneyland-tur, WDW-tur eller Disney-cruise rett gjennom Disney er det beste valget i noen tilfeller. Ikke utelukk dem før du sjekker. Dessuten kan forsikringsselskapet du allerede bruker og stoler på, også ha den perfekte reiseforsikringen for deg.GeicoogLandsdekkende, for eksempel selge reiseforsikring. Hvis du er enUSAAmedlem, sjekk reiseforsikringen deres. Vi har hatt stor hell med dem. Jeg har også personlig bruktAllianzogReisevaktog vil anbefale begge. Mitt råd her vil være å holde deg til et firmanavn du enten kjenner igjen og/eller har veldig gode anmeldelser. Du vil ha noen du stoler på her. Dette er ikke tiden for å finne en Groupon for Joe's Travel Insurance Unlimited. Profftips – noen av disse selskapene selger også årspoliser, noe som kan spare deg for mye penger på forsikring hvis du reiser ofte!

10 ting du bør vurdere når du kjøper reiseforsikring for Disney-turen din (4)9. Kredittkort –Før du kjøper reiseforsikring, sjekk vilkårene for kredittkortet du bruker til å betale for reisen. Noen store kredittkortselskaper inkluderer reiseforsikring med kjøpet. De er ikke så omfattende som noen andre alternativer, men de kan være nok for dine behov – uten ekstra kostnad!

10. Timing –Så når bør du kjøpe forsikring? Det er et par ting å vurdere her. For det meste er forsikring ikke refunderbar etter at den er kjøpt, så sørg for at du virkelig tror du skal på reisen når du kjøper den. FYI, det er vanligvis et kort ombestemmelsesvindu umiddelbart etter kjøpet, og du kan fjerne forsikringen fra Disney-cruiseet ditt frem til endelig betaling hvis du bestiller gjennom DCL. Du kan teknisk sett vente med å kjøpe til dagen før du reiser med noen selskaper. Men du tar en viss risiko, og mister sannsynligvis en viss dekning, hvis du bestemmer deg for å vente så lenge. Når en naturkatastrofe begynner, for eksempel, er det for sent å kjøpe forsikring som dekker det. For noe som en orkan, når det først blir en navngitt storm, er det for sent å kjøpe dekning for det. Hvis du er bekymret for en eksisterende tilstand, kjøp den med en gang. For Disney cruise-, WDW- eller Disneyland-forsikring kjøpt direkte, kan du ikke legge den til etter at du har foretatt den endelige betalingen, så du har en frist for disse!

Har du noen forsikringstips til oss? Var du glad for at du kjøpte den? Kjøpte den ikke og skulle ønske du hadde? Gi oss beskjed i kommentarene!

Tammy Whitinger eier avStorybook-destinasjoner. Visste du at Storybook Destinations tilbyr engratis abonnement på TouringPlansmed kvalifiserte Disney og Universalbookings? Klikkherfor et uforpliktende tilbud på din neste ferie.

Du vil kanskje også like...

 • Kjøpe Disney-varer uten shopDisney på BoxLunch

  Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at mange TouringPlans-bloggere tilfeldigvis liker å kjøpe Disney-varer. Og selv om…

 • Disney-konkurranse: Vinn en tur til Aulani

  (Video) Do I Really Need Travel Insurance?

  Disney kjører for tiden en kampanje for å vinne et opphold på seks netter på feriestedet Aulani på Hawaii. Konkurransen søker …

 • Vil endringer i internasjonale helseforsikringskrav påvirke Disney Cruise Line og Adventures by Disney?

  Disney Cruise Line og Adventures by Disney er begge for øyeblikket i pause, gjennom minst oktober 2020, men det stopper ikke...

 • Søte Disney Baby Onesies tilgjengelig på Disney Springs

  Hvis du har en liten museteer, en på vei, eller kjenner noen som har det, kan det være lurt å sjekke ut...

(Video) 🧳Disney Vacation Club Travel Insurance: How Does it Work? Do You Need DVC Insurance?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated: 04/10/2023

Views: 5983

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.