10 ofte stilte spørsmål om reiseforsikring for Disney Cruise (2023)

Dele denne!

Hvis jeg bare hadde en dollar for hvert spørsmål jeg får om reiseforsikring! Vel, jeg kan kanskje betale for et nytt cruise. Et kort 3-netters cruise i lavsesongen i en innvendig lugar, men likevel. Forsikring er en mystisk skapning. Dekning er nesten aldri kuttet og tørr, og det er grunner til det. Og det er ikke billig! Stol på meg, jeg forstår at det er smertefullt å betale for noe du kanskje eller aldri bruker. Faktisk betaler du for noe vi håper du aldri trenger å bruke! Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre, men kanskje jeg kan hjelpe deg med forsikringsvalget dittDisney cruisefra et mer informert sted. Her er 10 vanlige spørsmål!

1. Bør jeg få det? –Mitt svar her er et utvetydig ja. Ja ja ja. Jeg skal være ærlig, sjansen er overveldende for at du ikke kommer til å trenge det. Men, om du gjør det. Jeg skal spare deg for den fulle gjenfortellingen av historien om min sunne mor som kom ned med lungebetennelse på et cruise på de greske øyer for noen år siden. Men det er unødvendig å si at forsikringsregningene hennes var på over 5000 dollar, og de fikk henne nesten til å bli på et sykehus i Athen som kunne ha multiplisert regningen med 10. Hvis ikke mer. her er så mange andre historier om et barns blindtarm som uventet brister i Mexico (og sprekker det egentlig noen gang?), en tenåring som brakk en arm i havn, historier om folk som savnet skipet fordi flyet deres var forsinket, osv. osv. osv. ..

Jeg brukte til og med reiseforsikringen min én gang for å få refundert for å måtte overnatte i Seattle da været hindret oss i å komme oss til Vancouver fra Colorado for et cruise i Alaska. Det var i mai. Ingen snø, ingen stormer, bare en vindfull dag! Bare husk, et cruise er ikke som en vanlig ferie hvor du bare kan dra en dag for sent dersom reiseforsinkelser eller været skulle oppstå. Hvis du savner skipet, savner du ferien! Forsikring er viktig av så mange grunner på et cruise.

2. Hvor dyrt er det? –Det kommer an på. Disneys forsikring er omtrent 8 % av cruiseprisen. De fleste andre selskaper tilbyr forskjellige planer som varierer i pris basert på dekningsnivået du ønsker, kostnadene for reisen din og din alder. Nå er en ting å vite om Disney-forsikring at Disney ikke gir den faktiske forsikringen hvis du kjøper den gjennom dem. Med andre ord, det er ikke Mickey's Travel Insurance LLC, det er en plan Disney kjøper gjennom et eget forsikringsselskap. Men, vi vil kalle detDisneys forsikringsplanfor avklaring. Det vil ofte være dyrere å gå gjennom Disney, men ikke alltid. En flott ting med Disneys forsikringsplan er at den ikke tar hensyn til alder, så noen ganger med eldre gjester er det billigere å kjøpe det direkte gjennom Disney. Disneys forsikringsplan tilbyr imidlertid minst én annen fordel som kan gjøre det verdt det for deg, som jeg diskuterer nedenfor.

3. Kan det refunderes? –Jeg har blitt spurt flere ganger (selv av kjære familiemedlemmer) følgende spørsmål i en eller annen form: "Vil jeg få refusjon etter cruiset for reiseforsikringen min hvis jeg ikke bruker den?" Jeg tror svaret er åpenbart, men et sitat fra en favorittreklame dukker alltid opp i tankene mine: "Det er ikke slik dette fungerer, det er ikke slik noe av dette fungerer ..." Mange planer vil gi deg noen dager på å ombestemme deg etter kjøpet , men ellers, når du først har kjøpt den, er pengene borte. Et unntak fra dette er å legge til Disneys forsikring på cruiset ditt før endelig betaling. Du betaler faktisk ikke for det, og Disney kjøper faktisk ikke forsikringen din før du har foretatt den endelige betalingen. Så uansett hvor tidlig du legger den til, kan du fjerne den frem til endelig betaling.

4. Når bør jeg kjøpe det? –Det kommer også an på. Hvis du har en eksisterende tilstand, for mange forsikringer må du kjøpe forsikring innen 14 dager etter innskuddet ditt for at tilstanden skal dekkes. Selvfølgelig, fordi det ikke kan refunderes, er det en risiko hvis du bestiller et cruise som du ikke er sikker på at du vil ta. Disneys forsikringsplan er heller ikke et godt alternativ for deg, siden den ikke dekker allerede eksisterende forhold. Hvis du ikke er bekymret for en eksisterende tilstand, har du mye mer spillerom når det gjelder når. Du kan kjøpe forsikring frem til dagen før du reiser fra mange selskaper. Jeg anbefaler ikke nødvendigvis det, men det er mulig. En av hovedrisikoene du tar i så fall er en annen type eksisterende tilstand. Hvis du ventet til dagen før du dro og det var en navngitt storm i Karibien før du kjøpte forsikring, vil ikke reiseproblemer knyttet til stormen dekkes. Det er litt som å ødelegge bilen din og deretter prøve å øke forsikringen din før du sender inn et krav. Det vil ikke fungere.

5. Dekker det luft? –Kan være. Disneys forsikringsplan dekker ikke luft hvis du ikke kjøper luften gjennom Disney. For andre planer? Det avhenger av dekningen, men vanligvis er luft pakket inn i kostnadene for reisen og dekkes.

6. Hva om jeg har personlig helseforsikring? –De fleste helseforsikringsselskaper dekker ikke personlige reiser til utlandet. Det finnes unntak, så sjekk definitivt dekningen din, men som hovedregel gjør de det ikke. Husk at med reiseforsikring kjøper du ikke bare ekstra helsedekning. Du kjøper også forsikring for reiseforsinkelser, reiseavbrudd, tapt bagasje, flyproblemer osv.

7. Hva hvis jeg ikke kan gå? –Reiseforsikring kan hjelpe, det avhenger av forsikringen din og hvorfor du kansellerer. Noen årsaker vil bli dekket med de fleste poliser. Livstruende sykdom hos et nært familiemedlem for eksempel. Noen selskaper tilbyr "avbestill av en eller annen grunn"-forsikring. Du kan bokstavelig talt bestemme at du ikke vil forlate hunden din Fluffy og få pengene tilbake. "Avbryt uansett grunn"-policyer kan imidlertid være veldig dyre. Hvis hovedfrykten din er å kansellere, er Disneys forsikringsplan et flott alternativ og har en kansellering av en eller annen grunn-klausul. Disneys forsikringsplan vil gi deg tilbake 75 % av den ikke-refunderbare kostnaden tilbake i form av en fremtidig cruisekreditt hvis du avbestiller av en grunn som ikke er dekket og dermed ikke har rett til full refusjon. Etter min mening er det den viktigste grunnen til å få forsikring gjennom Disney.

8. Hvilket forsikringsselskap er best? –Det er ikke noe enkelt svar her. Jeg har personlig brukt og kan anbefale Disneys forsikringsplan,USAA sin politikk, ogAllianz. Men det er andre flotte selskaper der ute. Jeg anbefaler vanligvis å besøke et nettsted somInsuremytrip.comå sammenligne dekning og priser fra flere selskaper samtidig. Sørg for at polisen du velger dekker det du er mest opptatt av. Er du bekymret for at din militære ektefelle uventet vil utplassere eller få tilbakekalt permisjon? Pass på at du velger en polise som dekker det. Er du bekymret for en allerede eksisterende tilstand? Sørg for at den er dekket. Er du bekymret for flyforsinkelser og dårlig vær? Sørg for at den er dekket. Det samme gjelder alt annet som bekymrer deg! Det er så mange alternativer der ute, sjansen er at du finner en som passer både dine bekymringer og budsjettet ditt.

9. Blir krav vanligvis akseptert? –La oss innse det, forsikringsselskaper tjener pengene sine når de faktisk ikke trenger å betale krav. Les det som står med liten skrift før du kjøper en plan, og kryss t-er og prikk i-en din når du sender inn et krav. Hvis det er et helserelatert krav, vil du vanligvis bli bedt om å sende inn til ditt personlige helseforsikringsselskap først, og deretter sende inn til reiseforsikringsselskapet for alt som blir avvist. For andre krav kan de trenge kvitteringer for ekstra utgifter som påløper, bevis på flyforsinkelser eller annen relevant informasjon. Jeg vil ikke lyve, det er ikke en rask prosess. Men verdt det når det fungerer!

10. Jeg reiser ofte, finnes det et bedre alternativ? –Det er! Jeg er en stor fan av årlig reiseforsikring. Ett kjøp vil dekke reisen din i ett år.AllianzogReisevakter to av de store selskapene som tilbyr årlig reiseforsikring. Det er ikke billig, men det er mye mindre enn å kjøpe forsikring selv to eller tre ganger i året.

Så er det noen reiseforsikringstips du må dele? Noen råd til de som leter etter reiseforsikring? Noen historier (gode eller dårlige) om å måtte bruke reiseforsikring eller ønske at du hadde kjøpt den? Del med oss!

Tammy Whitinger eier avStorybook-destinasjoner. Visste du at Storybook Destinations tilbyr engratis abonnement på TouringPlansmed kvalifiserte Disney og Universalbookings? Klikkherfor et uforpliktende tilbud på din neste ferie.

Du vil kanskje også like...

 • Disney Cruise Line legger til seilinger

  Disney Cruise Line har lagt til flere cruise til deres tidligere annonserte tidsplan for Disney Dream. Datoene for den nye...

 • Vil endringer i internasjonale helseforsikringskrav påvirke Disney Cruise Line og Adventures by Disney?

  Disney Cruise Line og Adventures by Disney er begge for øyeblikket i pause, gjennom minst oktober 2020, men det stopper ikke...

 • Disney Cruise Line tester gratis Apple iMessage Service

  Vår venn Scott Sanders på Disney Cruise Line Blog rapporterer spennende informasjon om noen mulige endringer i kommunikasjonssystemer ...

 • Disney Cruise Line kunngjør 2-natts testcruise på Disney Dream

  TouringPlans er glade for å ønske gjesteforfatterne Brian og Samantha velkommen, The DCLDuo. Thomas Mazloum, president for Disney Signature Experiences, som fører tilsyn med...

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 18/10/2023

Views: 5979

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.